Hoppa till sidans innehåll

Weinheim 2017

02 MAJ 2017 22:02
Fina resultat från Warbergs spelare i i Weinheim.
  • Uppdaterad: 02 MAJ 2017 22:47

I år representerades klubben av Susann, Magnus och Ingvar. Med sig hade dom Krister Rönnqvist från Nässjö BGK. 

Som vanligt bodde gänget fint uppe i Oberflockenbach hos familjen Schmitt.

Efter en fin start på veckan med 15 gradigt väder och sol så flöt träing på bra. Med mest träning på Betongen. Warberg var ganska väl rustade när den årliga "Biermatchen" gick av sapeln på torsdagskvällen.  Med lite tur och mycket skicklighet vann Warberg + Nässjö biermatchen. 

Efter ytterligare en dags träning var det dags för själva tävlingen att start. 

Warberg valde att spela eternit på lördagen. Detta visade sig vara både ett bra och dåligt val då regnet slog till vid lunchtid. Efter ganska mycket väntande startades tävlingen upp igen efter nästan 3 timmar. Vi som var ute i detta vädret fick ju en liten nackdel på EB.n men tack vare att detta underlaget går lite snabbare än betongen så var vi ändå klara med vårt spel vid 18-tiden medans dom som spelade betong fick spela ett par timmar till. Efter att söndagens EB spelare räknats med serade Susann i Oldgirlsklassen. Magnus blev 3.a i herrklassen och Ingvar blev 13.e mann i oldboys efter en ganska tung dag på banan.

Under söndagen var vädret lite stabilare och vi klarade oss undan med bara ett par droppar. Betongspelet flöt på riktigt bra för Warbergs spelare (och även för Krister). Susann gick sitt bästa betongvarv någonsin då hon noterdes för 24.a slag på sista varvet och säkrade segern i Oldgirlsklassen. Magnus blev 2.a i herrklassen och Ingvar fick bättre flyt på spelet och blev 19.e i oldboysklassen. Warberg + Nässjö blev 3.a i 4-mannlaget. Grymt spelat!

I kombitävlingen segrade Susann Johansen oldgirlsklassen. Magnus blev 3 i herrklassen och Ingvar kom på 12.e plats i oldboysklassen.  Susann +  Magnus blev 4.a i parlagstävlingen.

    

Alla resultat från tävlingen finner ni på länkarna nedan.

Betong.  Eternit.  Kombi.

Fler bilder finner ni här

Skribent: Magnus Sörström
Epost: This is a mailto link

Sponsorer

Postadress:
MGK Warberg - Bangolf
c/o Susann Johansen, Söderhöjdsgatan 3
43255 Varberg

Besöksadress:
Träslövsvägen 128-130
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 0721808299
E-post: This is a mailto link

Se all info

Test